FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > real,- Hypermarket la Oradea si Suceava

real,- Hypermarket la Oradea si Suceava

real,- Hypermarket a deschis doua noi magazine la finalul anului trecut, primul la Oradea si cel de-al doilea, la Suceava, investind aproximativ 22 de milioane de euro pentru fiecare dintre acestea.

Hipermarketul real,- Oradea Episcopia este amplasat in zona de nord-vest a orasului, pe str. Suisului nr. 10, fiind al patrulea magazin deschis in acest an de companie.
real,- Oradea Episcopia se desfasoara pe o suprafata totala construita de 14.000 metri patrati, dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati si beneficiaza de o parcare cu o capacitate de 550 de locuri.

Magazinul real,- din Suceava este amplasat in comuna Scheia, pe strada Humorului nr.86 si are 7.500 de mp suprafata de vanzare.

Ambele hypermarketul dispun si de galerii comerciale adiacente, care gazduiesc fiecare peste 20 de spatii comerciale din cele mai diverse domenii. Potrivit reprezentantilor companiei, cele doua magazine se inscriu in linia strategica de design interior prin care se urmareste ca experienta de cumparare sa fie mai placuta, prin diminuarea timpului petrecut la cumparaturi datorita existentei celei de-a doua intrari in dreptul sectorului alimentar, expunerea produselor proaspete ca intr-o piata, implementarea conceptului „shop in shop“ la raionul de electronice si dezvoltarea unor zone special amenajate pentru articole de sezon si pentru oferta promotionala.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content