FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > real,- Hypermarket cauta parteneri printre producatorii locali din Dobrogea

real,- Hypermarket cauta parteneri printre producatorii locali din Dobrogea

Miercuri, 22 august a.c., a avut loc la Constanta primul targ de achizitii din Dobrogea, dedicat producatorilor locali din zona, prin care se urmareste identificarea si dezvoltarea unor contracte de parteneriat cu micii intreprinzatori dobrogeni. Scopul principal al programului este aducerea pe rafturile magazinelor real,- a cat mai multor produse autohtone.

Targul de achizitii urmeaza forumului organizat de real,-, in cooperare cu Primaria Municipiului Constanta pe 19 iulie, la eveniment participand 20 de producatori locali din Dobrogea, care au expus peste 100 de produse apicole, preparate din carne, lactate, oua, produse de panificatie, legume si fructe, produse in zona.

„Am convingerea ferma ca dupa acest targ vom avea placerea sa colaboram cu cat mai multi producatori dobrogeni, cu care vom incheia parteneriate durabile. Cu siguranta nu vom inceta sa cautam in zona si alti producatori locali, iar prin evenimentul de acum spargem doar gheata. Incurajarea dezvoltarii producatorilor locali si aducerea produselor alimentare si nealimentare locale pe rafturi reprezinta o prioritate strategica a magazinelor real,-. Programul pe care l-am lansat anul trecut a inceput sa creeze punti de comunicare si colaborare fructuoasa intre noi si producatori, iar intensificarea acestor eforturi va apropia tot mai mult rezolvarea problemelor, in asa fel incat sa putem continua sa ne ajutam reciproc sa crestem, in beneficiul principal al consumatorului.”, a spus Thierry Guillon-Verne, director comercial la real,- Hypermarket.

Pana acum, real,- a organizat forumuri de informare si targuri de achizitii pentru producatorii din vestul tarii, la Timisoara si Oradea, in parteneriat cu autoritatile locale din cele doua judete, precum si cateva zeci de editii ale targurilor de produse traditionale si ecologice, sub genericul "Savoarea gustului de odinioara". Totodata, la nivelul tuturor magazinelor se desfasoara periodic targuri dedicate anumitor categorii de produse, de provenienta exclusiv romaneasca (mere, cirese, cartofi, trufandale etc.)

real,- Hypermarket Romania s-a lansat oficial in martie 2006 si opereaza 24 de magazine pe piata locala in 18 orase din tara (4 in Bucuresti, cate 2 in Timisoara, Oradea si Constanta si cate unul in Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Targu Mures, Brasov, Suceava, Bacau, Galati, Ploiesti, Pitesti si Craiova. Reteaua magazinelor real,- comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content