FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Real,- Cotroceni, al treilea hypermarket non-stop din capitala

Real,- Cotroceni, al treilea hypermarket non-stop din capitala

Cel de-al treilea hypermarket Real,- din Bucuresti se deschide pentru public pe 29 octombrie, in cel mai mare centru comercial din Romania, AFI Palace Cotroceni.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 7.500 mp si a necesitat o investitie de 23,4 milioane euro. Aceasta a insemnat, in principal, echipamente frigorifice ultraperformante, dispozitive de cantarire de ultima generatie, cuptoare si grill de mare capacitate, 51 de case de marcat, din care 49 in linie, si peste 40.000 de produse alimentare si nealimentare.

Pentru acest magazin a fost optimizat lay-out-ul pentru a se crea spatii cat mai aerisite, iar departamentele de carne, vinuri si spirtoase, legume-fructe si brutarie au fost remodelate. La raionul de vinuri clientii dispun de sistemul "Enomatic" care permite degustarea de vinuri pe baza unei cartele pre-platite.

Ca si celelalte doua magazine din capitala, si acesta are program non-stop, iar clientii au la dispozitie o parcare de 2.500 de locuri care apartine complexului comercial.

Jean Marc Givert, Manager Corporate Projects real,- International a declarat ca, pana la sfarsitul acestui an, vor mai fi deschise doua magazine, la Ploiesti si Timisoara (3), urmand ca in urmatorii ani expansiunea sa se concentreze pe Bucuresti.

Givert a subliniat, de asemenea, obiectivele retailerului in Romania, si anume introducerea de programe de fidelizare pentru clienti, intensifcarea activitatilor de marketing, imbunatirea serviciilor catre clienti si a sistemului logistic si, nu in ultimul rand, accentul pe o politica de preturi competitive.

Anul trecut real,- Hypermarket Romania a avut o cifra de afaceri de 638 milioane de euro datorata deschiderii a sase magazine. Reteaua numara in prezent 22 de hypermarketuri: 3 in Bucuresti, cat doua la Constanta, Oradea si Timisoara si cate unul la Arad, Bacau, Baia Mare, Cluj, Craiova, Deva, Galati, Pitesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content