FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > real,- Arad, al 17-lea hypermarket din retea

real,- Arad, al 17-lea hypermarket din retea

real,- Hypermarket a deschis in a doua jumatate a lunii noiembrie cel de al 17-lea magazin din reteaua dezvoltata in Romania, in urma unei investitii totale de peste 22 milioane de euro. 

Hypermarketul real,- Arad este amplasat in cartierul Micalaca, pe Calea Radnei nr. 298, fiind al treilea magazin deschis in acest an de companie. Planurile de extindere a retelei prevad deschiderea de noi hypermarketuri in orase precum Oradea, Pitesti, etc. 

real,- Arad  are 7.457 mp suprafata de vanzare si o parcare cu 500 de locuri. Oferta real,- Arad include aproximativ 40.000 de produse, 80% dintre acestea provenind de la producatori si furnizori locali. Fluidizarea traficului de cumparatori este asigurata prin amplasarea unui numar de 32 de case de marcat, dintre care 4 sunt case express.

Hypermarketul real,- Arad include si o galerie comerciala adiacenta de peste 8.100 de metri patrati, care gazduieste 20 magazine, precum: farmacie, librarie, magazin pentru copii, telefonie mobila, imbracaminte pentru toate gusturile, presa, bijuterii, optica medicala, cafenea etc.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content