FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > RBC a devenit Microsoft Gold Certified Partner

RBC a devenit Microsoft Gold Certified Partner

Romanian Business Consult (RBC) a obtinut statutul de Microsoft Gold Certified Partner, cu competenta Application Development, in urma implementarilor de succes si a multitudinii de solutii dezvoltate pe platforma Microsoft.

Jucator activ pe piata solutiilor IT din Romania, in ceea ce priveste solutiile pentru retail & industria alimentara, RBC este partener certificat Microsoft inca din anul 2010, detinand pana acum gradul de certificare Silver pentru o competenta similara, certificare care atesta abilitatea companiei de a dezvolta aplicatii bazate pe tehnologii Microsoft de inalta calitate.

„Sa avem o astfel de recunoastere din partea unei companii de prestigiu cum este Microsoft ne determina sa mergem mai departe cu increderea ca munca noastra da rezultatele scontate si ca le oferim clientilor nostri cel mai competitiv raspuns la problemele lor. Iar clientii nostri au astfel certitudinea ca RBC dispune de toate competentele, expertiza, eficienta si flexibilitatea costurilor pentru orice tip de implementare au nevoie.”, a declarat Andrei Bojita, director general RBC.

RBC a fost certificata ca partener Microsoft in urma unor lungi serii de teste, printre care se numara: compatibilitatea cu platformele Windows, dezvoltari de software pe platforme Microsoft, implementari la clienti si minimum trei referinte de la clientii companiei. Solutiile dezvoltate de RBC cu tehnologie Microsoft au fost implementate la companii de referinta din retail si industria alimentara.

Romanian Business Consult (RBC) este o companie cu capital romano-austriac, fondata in anul 1991.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content