FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > RBC aduce aplicatiile de etichetare UBS pe piata romaneasca

RBC aduce aplicatiile de etichetare UBS pe piata romaneasca

Furnizorul de sisteme IT care permit etichetarea la scara industriala, in conditii tehnice dintre cele mai variate, United Barcode Systems - UBS, a intrat pe piata romaneasca in Romania printr-un parteneriat incheiat cu compania Romanian Business Consult.

Sistemele IT produse si distribuite de UBS pot fi regasite in peste 35 de piete, pe toate continentele. Solutiile UBS includ sisteme Print & Apply, produse pentru etichetarea in timp real a cutiilor, pachetelor si paletilor, sisteme de printare Inkjet pentru codare la rezolutie inalta si marcare pe orice tip de suprafata.

Compania RBC, care este lider pe piata solutiilor IT pentru retail si industria alimentara a implementat deja solutii complexe, cu functionalitati de cantarire, etichetare si verificare a greutatii, la companii importante din industria alimentara din tara noastra. Prin parteneriatul cu UBS, compania vizeaza sa ofere clientilor sai un pachet de servicii cat mai complet, care sa raspunda oricarui tip de nevoi punctuale sau particulare.   

Printre produsele UBS prezente acum si pe piata din Romania se numara: APL 3600 Dual, o noua generatie de sisteme Print & Apply, mai rapida si mai flexibila, dedicata ambalarii secundare pe liniile de productie rapide; APLINK Dual MR, un sistem de printare Inkjet de rezolutie inalta, special creat pentru marcarea si codarea simultana a ambelor fete ale cutiilor din material poros; APL 8000 Series, un sistem de etichetare autoadeziva in timp real, special creat pentru etichetari multiple; UBS Labman, un sistem de management adaptabil oricarui tip de linie de productie, care asigura interactiunea completa intre clienti, sistemul ERP si sistemul Print & Apply (ajuta la selectarea si controlul informatiei care urmeaza sa fie printata, o transmite in sistem, preia rapoartele de etichetare a paletilor, etc.) si multe altele.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content