FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Punga pentru cuptor, de la Cryovac

Punga pentru cuptor, de la Cryovac

Compania Cryovac a lansat punga pentru cuptor Oven Ease™ HC2440, o combinatie de ambalaj in vid si confortul produsului gata pregatit pentru cuptor. Noua punga de la Sealed Air Cryovac este rezistenta atat in cazul unei incalziri traditionale, la cuptor, cat si pentru cuptorul cu microunde, permitand produsului sa isi pastreze umiditatea naturala si aroma.

Sistemul este  potrivit pentru produse congelate, fripturi cu sau fara os, precum si pentru produse in vid congelate sau nu. Inovatia prezinta si alte avantaje, cum ar fi timpul redus de gatire, riscul mai mic de scurtere, precum si prepararea si indepartarea usoara a ambalajului.

Punga este aprobata de legea alimentatiei din Europa si rezista la temperaturi intre 200°C, timp de doua ore, si la temperaturi de 190°C, timp de patru ore.
Cryovac® Oven Ease™ HC2440 asigura o etansare ermetica, eliminand problemele riscante determinate de clemele de metal din industria alimentara sau bucatariile publicului consumator. Faciliteaza, de asemenea, pastrarea pe raft a produselor proaspete sau gatite in stare congelata.

Cryovac Inc. este o sucursala a Corporatiei Sealed Air. Cryovac Packaging si Cryovac Food Solutions sunt unitati comerciale ale Sealed Air si lideri globali in privinta materialelor inovatoare de ambalare flexibila si rigida, sistemelor si serviciilor pentru o gama larga de aplicatii alimentare.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content