FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "Puiul Fericit" reprezinta 10% din vanzarile de carne refrigerata Agricola Bacau

"Puiul Fericit" reprezinta 10% din vanzarile de carne refrigerata Agricola Bacau

Puiul Fericit, ultima inovatie Agricola Bacau lansata pe piata carnii de pasare la inceputul lunii iulie, a atins deja 10% din vanzarile de carne refrigerata ale producatorului.

„Puiul hranit ca la curte cu 80% porumb si scos afara la iarba verde, lansat de noi ca o noutate pentru industria de profil, dar si pentru consumatori, ne-a confirmat deja oportunitatea abordarii acestui segment de nisa. Interesul tot mai crescut al consumatorilor pentru o alimentatie sanatoasa.prezinta un potential semnificativ de crestere in urmatorii ani, a declarat Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau.   

Campania „Crestem doar pui fericiti”, dezvoltata impreuna cu Tempo Media, se va derula in perioada 30 septembrie – 31 octombrie si este sustinuta printr-un spot TV de 30 secunde si, respectiv, 10 secunde.
Fermele in care este crescut Puiul Fericit au dimensiuni reduse, sunt situate intr-o zona izolata, cu vegetatie bogata, de padure, respecta tiparul adaposturilor traditionale in care puii au o densitate la sol foarte mica si sunt amenajate astfel incat permit iesirea puilor in aer liber. Puiul Fericit este hranit timp de 70 de zile dupa o reteta in care porumbul reprezinta 80%, proces ce asigura o calitate deosebita a carnii, asemenea pasarilor crescute la curte.

Puiul fericit, sub forma de carcasa si piese transate, este comercializat in retelele Real, Carrefour, Kaufland, Metro, Selgros, Penny Market, Pludi si Cora, precum si in magazinele proprii Agricola Bacau.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content