FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > ProWein Dusseldorf ar putea a gazdui pana la 80 de producatori romani

ProWein Dusseldorf ar putea a gazdui pana la 80 de producatori romani

Targul de vinuri ProWein Düsseldorf va avea un spatiu rezervat pentru un numar de pana la 80 de producatori din Romania pentru editia de anul viitor, care se va desfasoara in perioada 24-26 martie.

Spatiul expozitional al ProWein, unul dintre cele mai importante targuri de vinuri la nivel mondial, va fi marit fata de editia din acest an, iar producatorii din Europa de Est si Sud-Est vor fi gazduiti in pavilionul rezervat expozantilor din Germania. Alte pavilioane vor fi rezervate producatorilor din Franta, Italia, Spania, Portugalia, Austria si tarile din „Lumea Noua”.

Un numar de 17 producatori romani au participat la editia din acest an, iar pentru expozitia de anul viitor au confirmat deja 16 producatori.

ProWein a renit la editia sa din acest an aproape 4.000 de expozanti din 50 de tari, 80% dintre acestia venind din afara Germaniei, si circa 40.000 de vizitatori. Jumatate dintre vizitatori vin din zona de retail, fiind urmati de cei din  domeniul hotelier si catering.

„Pentru noi sunt foarte importanti vizitatorii din Europa, insa in ultimii ani a crescut si numarul vizitatorilor din China”, spune Michael Degen, directorul executiv Messe Düsseldorf, organizatorul ProWein.

Un alt eveniment important care se va desfasura anul viitor in Germania este targul international de tehnologia producerii vinului, bauturilor spirtoase si sucurilor Intervitis. Interfructa organizat de Messe Stuttgart in perioada 24 – 27 aprilie 2013.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content