FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > PromoWatch, o noua metodologie de masurare a eficientei promotiilor

PromoWatch, o noua metodologie de masurare a eficientei promotiilor

Conform unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown in aprilie  anul curent, peste 40% din consumatori iau decizia de achizitionare a unei marci in magazin. Fata de anul trecut, tendinta este de crestere pentru majoritatea produselor de larg consum. In acest context Visionwise Consulting a dezvoltat prima metodologie de masurare a  eficientei campaniilor de promovare la raft , numita PromoWatch.

Metodologia porneste de la o modalitate inovatoare de a masura in mod unitar efortul de promovare depus la raft, indiferent de tipologia promotiilor realizate. Astfel se poate evalua in timp real efortul la raft al oricarui jucator din piata comparativ cu concurentii sai.

La baza masurarii efortului de promovare sta PRP-ul (Promo Reach Point) – o unitate de masura cu acelasi rol in promotii pe care il are GRP-ul (Gross Rating Point) in publicitate.
Prin corelarea efortului investit la raft cu rezultatele in vanzare se poate masura eficienta oricarei campanii promotionale, ajutand clientii sa-si dezvolte in timp strategii de promovare cu eficienta sporita.

Visionwise Consulting este compania de consultanta si servicii de marketing din cadrul Daedalus Group. Daedalus Group este  singurul jucator din piata care ofera servicii integrate de marketing si cercetare a pietei.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content