FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Promotions 360, singurul eveniment dedicat promotiilor, intre 11 - 12 oct.

Promotions 360, singurul eveniment dedicat promotiilor, intre 11 - 12 oct.

Pe 11 - 12 octombrie 2012, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se va desfasura cea de-a doua editie Promotions 360, singura conferinta locala de marketing dedicata promotiilor, care va oferi informatii despre cele mai noi tactici si aplicatii din domeniu si studii de caz relevante pentru a intelege eficienta si rezultatele promotiilor si modul in care pot fi implementate in avantajul produsului si companiei.

Organizat de Evensys, evenimentul va reuni specialisti ce vor discuta cele mai noi tendinte din domeniu si strategii pentru o integrare de success a promotiilor in planul de marketing. Promotions 360 este dedicat comunitatii de profesionisti din marketing, FMCG si retail si isi propune sa le ofere multiple oportunitati de invatare si networking. Pe langa interactiunea cu expertiza locala, participantii vor avea ocazia sa discute strategii promotionale cu dr. Ana Cruz - Profesor la Universitatea din Sheffield, specializat pe Brand Management, si consultant in strategie de marketing.

Prima zi a evenimentului, 11 octombrie, va include conferinte despre cele mai noi tactici si aplicatii din domeniu, precum si studii de caz pentru a intelege modul in care promotiile pot fi implementate in avantajul produsului sau al companiei.
Pe 12 octombrie, profesionisti cu experienta vor sustine doua workshop-uri intensive: "Marketing integrat in social media pentru companii de Retail si FMCG" si "Un plan de succes pentru strategia promotionala".

Printre speakeri se numara:
Maia Novolan (Director General, Syscom Digital), Marian Seitan (Director General, Mediapost Hit Mail), Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions), Lorand Balint (Partner Platypus Group, Associate Professor MBA Romano – Canadian), Sorin Dinuta (Marketing Planning Manager, AVON Romania), Camelia Popescu (Advertising Manager, Cora Romania), Alexandra Cojocaru (Senior Client Service, Unlock Research).

Promotions 360 este organizat de Evensys in parteneriat cu Mediapost Hit Mail si Syscom Digital.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul:  ww.promotions360.ro.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content