FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Programul 'Danone pentru arta' premiaza tinerele talente

Programul 'Danone pentru arta' premiaza tinerele talente

Danone Romania a initiat in aceasta primavara programul „Danone pentru arta”, care are ca principal obiectiv promovarea tinerilor artisti din Romania. „Danone pentru arta” a inceput cu un concurs de pictura desfasurat in cadrul Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” din Bucuresti. Cele patru lucrari castigatoare sunt temele felicitarilor trimise de Danone cu ocazia sarbatorii de Paste.

“Incepand cu aceasta primavara, Danone a luat decizia de a se implica activ in promovarea creatiilor tinerilor talentati din Romania. Concursul de la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, este prima dintr-o serie de actiuni ce sprijina aceasta cauza”, a declarat Bogdan Ioachim, Director de Comunicare Nutritie si Stiinta la Danone Romania.

Elevii Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” care au dorit sa participe la concurs, au avut la dispozitie 10 zile pentru realizarea unor lucrari cu tema “Impresie de Primavara”. Juriul, alcatuit din reprezentanti Danone, a ales cele patru lucrari castigatoare, care au fost tiparite apoi ca felicitari ale companiei pentru Sarbatorile Pascale.

“Nicolae Tonitza este cel mai mare liceu de arte plastice din tara, cu peste 800 de elevi si performante deosebite obtinute la concursuri nationale si internationale. Campania desfasurata in parteneriat cu Danone Romania a fost o reusita si suntem incantati de oportunitatea de a pune in valoare creativitatea deosebita a acestor copii.

La concurs au participat elevi cu varstele cuprinse intre 11 si 19 ani, iar tema aleasa „Impresie de primavara” le-a oferit posibilitatea de a se concentra pe aspecte legate de natura si ecologie, care fac parte dintre preocuparile constante ale liceului nostru”. Profesor Liudmila Ionescu, Director adjunct al liceului.

„A fost o alegere dificila. Dintre zecile de lucrari realizate in concurs, cele mai multe sunt cu adevarat frumoase, pline de culoare, prospetime si executate in tehnici sofisticate. Suntem foarte impresionati de talentul si maiestria tinerilor artisti si ii felicitam din toata inima, pe castigatori si pe toti participantii.” ne-a declarat Andreea Muresan, Manager Relatii Publice si Comunicare la Danone Romania.

La finalul concursului, Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” a gazduit o expozitie cu lucrarile participante si o festivitate de premiere pentru castigatori. Acestia au fost premiati cu materiale pentru pictura.   

Castigatorii acestui concurs sunt:

  Anca Istudor din clasa a XI a E
 Ana Maria Stefan din clasa a X a A
   
 Ruxandra Umbres din a XI a E  Roxana Vlas din clasa a XI a E
   

  

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content