FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Programele Coca-Cola HBC Romania, premiate la „Stevie Awards”

Programele Coca-Cola HBC Romania, premiate la „Stevie Awards”

Coca-Cola HBC Romania a obtinut un trofeu Stevie si o mentiune speciala pentru doua dintre programele sale de responsabilitate sociala in cadrul Competitiei Internationale de Business „Stevie Awards” 2010, singura competitie de profil care recunoaste performanta in business la nivel mondial.

Astfel, programul “Colectare Selectiva”, care are o puternica latura educationala si de lobby pe tema colectarii selective si a reciclarii, a fost distinsa cu trofeul Stevie, fiind declarat marele castigator al categoriei Campania de Comunicare sau PR a Anului - Public. Denumit „Stevie” (gr. Stephen - incoronat), trofeul este unul din cele mai dorite premii, fiind supranumit „premiul Oscar al lumii de afaceri”.

De asemenea, programul „Adopta un rau de la izvoare pana la varsare”, care reuneste eforturile companiei in directia protejarii si conservarii resurselor de apa, a primit o mentiune speciala (Distinguished Honoree medal), la categoria Campania de Comunicare sau PR a Anului – Relatii Comunitare.

La a saptea editie a premiilor Stevie au fost inscrise peste 1.700 aplicatii de catre organizatii din 40 de tari. Jurizarea s-a desfasurat in doua etape, iar aplicatiile au fost evaluate de catre un juriu format din profesionisti din domeniul business-ului. Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 27 septembrie in Istanbul, Turcia.

Coca-Cola HBC Romania promoveaza responsabilitatea sociala prin investitii in 4 directii: comunitatea si mediul (conservarea si protejarea resurselor de apa, energia si protejarea climei, recuperarea si reciclarea ambalajelor), locul de munca (perfectionarea angajatilor), piata (sanatatea consumatorilor).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content