FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Programele Coca-Cola HBC Romania, nominalizate la cele mai prestigioase competitii internationale de comunicare

Programele Coca-Cola HBC Romania, nominalizate la cele mai prestigioase competitii internationale de comunicare

Patru dintre programele de responsabilitate sociala derulate de Coca-Cola HBC Romania au primit recunoastere internationala in aceasta primavara, in cadrul CIPR Excellence Awards, IPRA Golden World Awards si SABRE Awards, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Astfel, "Adopta un rau de la izvoare pana la varsare", "Programul de Colectare Selectiva", "Grija pentru mediu incepe din masina ta" si revista interna Zoomzet au fost nominalizate alaturi de campanii si programe de comunicare ale companiilor din intreaga Europa.

Programul "Adopta un rau de la izvoare pana la varsare", care reuneste eforturile companiei in directia protejarii si conservarii resurselor de apa, a fost nominalizat in cadrul CIPR Excellence Awards, la categoria Responsabilitate Sociala Corporativa (Corporate Social Responsibility).

Programul "Colectare Selectiva", care are o puternica componenta educationala si de lobby pe tema colectarii selective si a reciclarii, a primit dubla recunoastere la competitiile IPRA Golden Awards si SABRE Awards, categoria Public Affairs.

Tot in cadrul IPRA Golden Awards a fost nominalizat si programul intern de conducere preventiva si ecologica "The care for the environment start from my car" ("Grija fata de masina incepe din masina ta"), la categoria Comunicare Interna (Internal Communications). O alta initiativa interna a companiei, revista Zoomzet, a primit Certificate of Excellence la sectiunea Bronze SABRE Awards, categoria Comunicare Interna (Internal Communications).

"Suntem extrem de incantati si onorati in acelasi timp de nominalizarea initiativelor noastre in cadrul celor mai prestigioase competitii internationale de comunicare si relatii publice. Recunoasterea primita la nivel international pentru programele derulate ne confirma inca o data importanta majora a platformei de responsabilitate sociala pe care am dezvoltat-o, nu numai pentru beneficiarii directi ai campaniilor, ci si pentru obiectivele de business definite la nivel de companie", a declarat Laura Sgarcitu, Specialist Programe Comunitare Coca-Cola HBC Romania.

Potrivit reprezentantilor companiei, Coca-Cola HBC Romania promoveaza responsabilitatea sociala prin investitii in 4 directii: comunitatea si mediul (conservarea si protejarea resurselor de apa, energia si protejarea climei, recuperarea si reciclarea ambalajelor), locul de munca (perfectionarea angajatilor), piata (sanatatea consumatorilor).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content