FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi vrea sa ajunga la 300 de magazine pana la sfarsitul anului

Profi vrea sa ajunga la 300 de magazine pana la sfarsitul anului

Reteaua de magazine de proximitate Profi a deschis saptamana trecuta doua magazine la Iasi si la Drobeta Turnu Severin si are in acest moment 240 de unitati operationale in intreaga tara. Cu deschideri aproape saptamanale, Profi isi propune sa ajunga la un numar cat mai apropiat de 300 de magazine pana la sfarsitul acestui an

La Iasi, pe strada Ciurchi nr.121, Profi a inaugurat un magazin standard cu o suprafata totala de 448 mp, cu o sala de vanzari de 300 mp. In urma acestei deschideri, Iasiul ajunge sa aiba sapte unitati Profi, iar alaturi de cele doua din Harlau si Pascani, judetul ajunge la noua.

Magazinul deschis la Drobeta Turnu Severin se afla situat pe strada Numa Pompiliu nr.1 si se intinde pe o suprafata totala de 623 mp, din care spatiul de vanzari acopera 335 mp. Unitatea se prezinta tot in formatul standard si reprezinta cel de-al patrulea magazin Profi din Turnu Severin.

Profi are peste 5.500 de angajati care lucreaza reteaua in magazine, care cuprinde unitati comerciale in format standard si City in 118 localitati si reprezinta cel de-al doilea mare lant de magazine din comertul modern romanesc in functie de numarul de  unitati comerciale.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content