FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi: "Vom depasi tinta de 30 de magazine programate initial pentru 2012"

Profi: "Vom depasi tinta de 30 de magazine programate initial pentru 2012"

Profi a inaugurat un nou magazin in Arad urmand ca maine, 27 octombrie, sa deschida si prima unitate din orasul Tulcea. Tot pana la finalul lunii, retailerul planuieste un nou magazin in Sibiu, cea de-a saptea din acest oras, si inca una in Ludus. Astfel, Profi Rom Food incheie luna octombrie cu un total de 138 de magazine aflate in 84 de localitati.

„In acest ritm, vom depasi considerabil tinta celor 30 de magazine pe care ne propusesem initial sa le inauguram in acest an”, a declarat Directorul general Profi Rom Food, Pawel Musial.
 
Cel  de al treilea magazin Profi din Arad este amplasat in Piata Arenei, nr. 7, in Centrul comercial Bou Rosu, in  locul unui fost magazin alimentar. Are o suprafata totala de 454 mp si  o sala de vanzari de 320 mp.
 
Magazinul Profi din Tulcea se deschide pe Strada Unirii, nr, 2, cu o suprafata totala de 900 m.p. si o sala de vanzari de 517 m.p., la parterul unui bloc de locuinte.  
 
Magazinul din Ludus se afla pe strada 1 Decembrie 1918, nr.30, principala artera de circulatie din localitate, si are o suprafata totala de 461 m.p. si o sala de vanzari de 333 m.p.
 
Magazinul din Sibiu se va afla pe Str. Stefan cel Mare, nr.47, in cartierul Trei Stejari, ocupand o suprafata de 500 m.p. si dispunand de o sala de vanzari de 342 m.p.
 
Cu ocazia inaugurarilor clientii vor putea juca la Roata norocului pentru a primi gratuit sute de plase cu produse, iar cei care vor face cumparaturi de peste 50 de lei primesc in plus vouchere de 10 lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content