FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi se pregateste sa treaca pragul de 100 de localitati

Profi se pregateste sa treaca pragul de 100 de localitati

Cu urmatoarea inaugurare, planificata pentru saptamana curenta, Profi va ajunge in 100 de localitati, reteaua de retail avand in prezent 189 de magazine de proximitate in 99 de localitati. Profi a deschis 10 magazine noi in luna octombrie, alte doua magazine fiind inaugurate la inceputul lunii noiembrie la Turnu Magurele si Urlati.

Retailerul, care a deschis 40 de unitati noi de la inceputul acestui an, intentioneaza sa treaca pragul de 200 de magazine operationale pana la sfarsitul lui 2013. Profi se numara in prezent printre cei mai expansivi jucatori din comertul local.

“Piata o cere si noi facem tot posibilul pentru a aduce in cat mai multe locuri formele moderne de comert. Magazinele noastre nu doar ca transforma experienta cumparatului intr-o placere dar, in plus, prin faptul ca isi platesc la zi toate taxele si  impozitele, ele contribuie cu resurse importante la asigurarea pensiilor, asistentei medicale si a tuturor celorlalte facilitati oferite de stat din banii de impozite” a declarat, intr-un comunicat, Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food, operatorul retelei Profi.

Lantul de magazine Profi este controlat de fondul de investitii Polish Enterprise Fund VI administrat de compania poloneza Enterprise Investors.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content