FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi se muta intr-un sediu nou

Profi se muta intr-un sediu nou

Sediul magazinelor Profi Rom Food, unul dintre cele mai dinamice retele de retail din Romania, se muta intr-o cladire noua, cu sapte etaje, pe Calea Sever Bocu nr. 31, din Timisoara.


 
“Compania creste in ritm alert, iar volumul sporit de afaceri face necesar un numar mai mare de birouri, asa ca incepand cu luna iulie suntem gata sa ne primim vizitatorii si partenerii de afaceri intr-un nou sediu”, a declarat directorul general Profi Rom Food, Pawel Musial. “Birourile noastre erau imprastiate prin mai multe locatii din Timisoara, dar in acest moment am reusit sa le aducem pe toate sub acelasi acoperis, sa oferim spatiu de lucru adecvat pentru angajatii nostri si suficiente sali in care sa purtam discutii cu partenerii de afaceri actuali si viitori”, a mai adaugat acesta.
 
Noul sediu are o suprafata de aproximativ 2400 mp si propria parcare, iar la parter gazduieste un magazin mini Profi, un proiect experimental in care se vinde intreaga gama de produse proaspete a companiei si unde se monitorizeaza unele idei noi de retail.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content