FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi se extinde si pe formatele mai mici Profi City si Profi Loco

Profi se extinde si pe formatele mai mici Profi City si Profi Loco

La mai putin de un an de la deschiderea unui magazin-pilot de dimensiuni mici in Timisoara, la sediul central al companiei, retailerul Profi anunta ca se extinde in 2013 prin formatul standard cat si prin formatele de 200-250 de metri patrati Profi City si Profi Loco.

Profi City va acoperi zonele intens populate din orase, iar Profi Loco va duce reteaua pentru prima data in zonele rurale. “Cu Profi Loco vizam comunele cu peste 4.000 de locuitori, iar sortimentatia acestui tip de magazin va fi adaptata cerintelor consumatorilor din aceste zone. De exemplu, vom lista produse folosite la treburile gospodaresti precum greble, lopeti, etc, iar gama de alimente nu va fi atat de variata ca in magazinele din orase. Prima inaugurare Profi Loco ar putea avea loc in luna mai”, a declarat Cosmin Calugar, directorul de expansiune al companiei Profi Rom Food. El a precizat insa ca focusul expansiunii raman orasele, iar in acest an reteaua va viza si regiunea Moldovei, neacoperita pana acum.
“Din primavara, atat in Capitala, cat si in Cluj vor aparea magazine City”, a mai spus reprezentantul Profi.
Dezvoltarea in zonele din sudul si estul Romaniei va fi facilitata prin inaugurarea unui al doilea depozit logistic Profi, la Ploiesti.

Retailerul vrea sa incheie anul cu 45 de magazine nou inaugurate. Astazi a fost deschis un magazin Profi cu o suprafata de vanzare de 450 mp in Bucuresti, prima unitate “stand alone” din Capitala, construita pe un teren. Aceasta este a 150-a locatie acoperita de Profi.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content