FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi redeschide cele sase magazine preluate de la Al Comsib

Profi redeschide cele sase magazine preluate de la Al Comsib

Incepand cu saptamana aceasta, toate cele sase magazine Al Comsib preluate de PROFI in februarie sunt deschise. “Pentru a face tranzactia cat mai lin si in avantajul cumparatorilor fideli, magazinele vor continua sa functioneze sub numele de Al Comsib timp de cateva luni”, a declarat Directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial.

Principalele modificari constau in dotarea magazinelor cu echipamente, un nou design si introducerea gamei de produse proprii, insa personalul care lucra in locatii a fost pastrat. Doua dintre cele sase magazine, Al Comsib Strand si Cedonia, beneficiaza in plus si de zonele de grill si de panificatie/

“Apreciem noua imagine a magazinelor si suntem bucurosi ca rezultatul muncii noastre de pana acum va fi ridicat la un standard inca si mai inalt de catre compania PROFI, careia ii uram clienti cat mai multumiti si vanzari cat mai bune”, a declarat Ciprian Aldea, Directorul general al magazinelor Al Comsib pana la momentul preluarii lor de catre PROFI.

Reteaua de magazine Profi, detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors, a anuntat preluarea celor 6 magazine detinute de retailerul Al-Comsib din Sibiu. Dupa finalizarea achizitiei, Profi ajunge la un numar de 113 unitati in 67 de localitati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content