FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi lanseaza o noua campanie de responsabilitate sociala

Profi lanseaza o noua campanie de responsabilitate sociala

Profi lanseaza campania "Impreuna cu tine, Profi salveaza destine", desfasurata impreuna cu Asociatia Daruieste Viata, Asociatia Inima Copiilor, Asociatia Impreuna Pas cu Pas, Fundatia Mereu Aproape, Organizatia Salvati Copiii si Fundatia World Vision.

 Fiecare dintre aceste organizatii are sansa sa intre in posesia unuia din cele trei premii de 1 milion, 100 mii si respectiv 50 mii de lei puse la dispozitie de catre Profi si partenerii sai. Cei care vor decide prin vot numele castigatorilor sunt si de aceasta clientii magazinelor Profi.  
 
In plus, pentru a-i incuraja pe clienti sa participe la aceasta campanie si sa voteze proiectul pe care vor sa-l sustina, Profi a pus in joc cate o Dacia Logan ce poate fi castigata prin tragere la sorti in fiecare luna. Campania se desfasoara in perioada 1 iulie -30 noiembrie in magazinele Profi existente sau deschise pana la data de 31 octombrie 2014.

Campania “"Impreuna cu tine, Profi salveaza destine" vine in continuarea campaniei  "Profi te premiaza" in urma careia sute de mii de elevi se bucura deja de cele 5381 de calculatoare performante, software educational, 226 de videoproiectoare si accesorii IT pe care Profi le-a donat in ultimii trei ani catorva sute de scoli pentru a da o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content