FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi lanseaza cursul de "lucrator in comert"

Profi lanseaza cursul de "lucrator in comert"

Profi demareaza in acesta saptamana un program de cursuri gratuite de calificare in meseria de “lucrator in comert”.  Aproximativ 450 de femei aflate in cautarea unui loc de munca urmeaza sa beneficieze de acest proiect care va continua pana in octombrie 2015.

  “Am initiat programul ca sa oferim o sansa in plus femeilor din intreaga tara si totodata sa pregatim potentiali angajati care sa imbunatateasca nivelul servirii din magazinele noastre din ce in ce mai numeroase,” a declarat Carmen Bokor, director de resurse umane PROFI.

Desfasurat in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania - APFR, proiectul se adreseaza femeilor care au absolvit minimum 10 clase si sunt in cautarea unui loc de munca sau care doresc sa se califice in comert. In paralel APFR va oferi cursuri de specializare, in Timisoara, pentru meseria de director de magazin.

Cursul pentru “lucrator in comert” are o durata de 9 saptamani, 8 ore pe zi, de luni pana vineri, din care trei saptamani sunt dedicate pregatirii teoretice, iar restul il reprezinta practica in magazine. Vor exista astfel de module in Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Timisoara si Sibiu.

Participarea este gratuita, iar la final absolventele primesc si o subventie de 1.250 lei. De asemenea, persoanele venite din alte localitati primesc gratuit cazare si masa si decontarea transportului in week-end.

Pregatirea va fi livrata de catre 8 traineri cu experienta in PROFI, iar la finalul cursului, absolventele vor cunoaste bine o meserie  si vor primi o diploma de calificare recunoscuta de Autoritatea Nationala pentru Calificari - ANC.
 

Prima serie a inceput deja iar alte serii vor demara in iulie si august. Persoanele care doresc sa se inscrie pot trimite un CV prin email la adresa programcalificare@profi.ro, cu mentiunea “Program calificare”, precizand si orasul unde doresc sa urmeze cursul.

Profi este al doilea mare lant de retail din Romania. Acceseaza aplicatia IKA Romania pentru a afla care sunt toate magazinele Profi si detalii complete despre acestea.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content