FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi isi face sistem video centralizat pentru reteaua de magazine

Profi isi face sistem video centralizat pentru reteaua de magazine

Retailerul de proximitate Profi a inaugurat  primul sistem video centralizat din Romania  care permite atat supravegherea permanenta a magazinelor in timp real, cat si cercetarea retroactiva a anumitor evenimente.

“In conditiile in care diversele incidente, inclusiv furturile din magazine, sunt o realitate costisitoare ce nu poate fi trecuta cu vederea, este nevoie de modalitati din ce in ce mai perfectionate prin care sa sporim confortul clientilor onesti, supraveghind atent activitatea din spatiile noastre si facilitand o interventie cat mai rapida din partea agentilor de paza. De aceea am decis sa trecem la aceasta tehnica folosita deja de unul dintre cei mai mari retaileri in Polonia si in alte tari central europene”, a declarat, intr-un comunicat, Pawel Musial, director general PROFI Rom Food.
 
Introdus inca din prima jumatate a anului, sistemul functioneaza acum in 44 dintre magazinele Profi si va fi extins in continuare. Prin utilizare lui, numarul de evenimente sesizate la nivelul unei luni a ajuns sa fie aproape egal cu cel sesizat prin vechiul sistem intr-un an intreg, fapt ce a dus si la o cosiderabila diminuare a pierderilor.
 
Printre alte avantaje ale sistemului se numara si faptul ca acum operatorii video actioneaza independent de factorii care i-ar putea influenta daca ar opera in continuare din magazine, unde  apar diversi factori de stres. Astfel, s-a imbunatatit semnificativ capacitatea companiei de a preveni si indeparta elementele care comit sustrageri sau deranjeaza buna desfasurare a activitatilor comerciale.
 
In prezent, Profi este cel de-al doilea mare retailer alimentar modern din Romania , avand peste 4.500 de angajati care activeaza in 173 de magazine in format standard, City si Mall din 95 de localitati aflate in 36 de judete.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content