FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi incheie anul cu 149 de magazine si deschide un nou depozit la Ploiesti

Profi incheie anul cu 149 de magazine si deschide un nou depozit la Ploiesti

Profi a inaugurat, miercuri, doua noi magazine in Galati si Pitesti urmand ca joi sa fie deschis ultimul magazin din acest an tot la Pitesti. Totodata, Profi dezvolta un al doilea depozit central, la Logcenter Ploiesti.

„Avem incredere in viitorul Romaniei si consideram ca formatul magazinelor noastre este cat se poate de adecvat pentru piata actuala, precum si pentru cea din viitorul previzibil. De aceea, nu doar ca am inaugurat 45 de noi magazine in acest an, dar am si semnat contractul pentru deschiderea unui al doilea depozit propriu, in apropiere de Ploiesti”, a declarat Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food.

Prin darea in folosinta a noului centru logistic, Profi va scurta distantele dintre depozit si magazine. Astfel, cele din partea de vest si nord a tarii vor fi aprovizionate in continuare de depozitul din Cluj, in timp ce magazinele din est si sud isi vor primi marfurile de la depozitul Logcenter din Ploiesti, la care deja au inceput angajarile de personal.

Prin aceasta noua investitie, timpii si costurile de livrare se vor scurta, ceea ce va permite magazinelor Profi sa ofere in continuare produse de calitate la preturi foarte bune.

Magazinul inaugurat miercuri la Pitesti este situat pe Bd.1 Decembrie 1918, nr. 12, are o suprafata totala de 482 mp si o sala de vanzari de 380 mp. Cel care va fi inaugurat joi se afla pe Calea Craiovei, la nr. 109, in locul fostului restaurant „Negoiu”, avand o suprafata totala de 662 mp si o sala de vanzari de 355 mp. Magazinul din Galati se afla in cadrul complexului comercial Ancora, pe str. Rosiori, cu o suprafata totala de 487 mp si o sala de vanzari de 326 mp.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content