FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi incepe rebrandingul magazinelor Alimrom din Cluj-Napoca

Profi incepe rebrandingul magazinelor Alimrom din Cluj-Napoca

Profi a deschis, miercuri, la Cluj-Napoca, primul  dintre cele sase magazine pe care retailerul le-a preluat recent de la  Alimrom.  Noul magazin devine al saselea magazin Profi din orasul Cluj si al 13-lea din judet.

“Odata cu dobandirea unei noi identitati, acest fost magazin Alimentara ajunge sa desfaca gama de peste 5.000 de produse a retelei noastre, iar clientii se vor bucura de binecunoscutele promotii Profi,” a declarat, intr-un comunicat, Pawel Musial, directorul general al companiei Profi Rom Food.

Amplasat in complexul comercial Mercur, pe str. Detunata nr.1, magazinul are o suprafata totala de 605 mp si o sala de vanzari de 386 mp.

Odata cu aceasta inaugurare, Profi lanseaza o tombola al carei premiu este o masina Dacia Logan. Extragerea bonului castigator va avea loc in data de 1.05.2013.

Lantul Profi, controlat de fondul de investitii Polish Enterprise Fund VI administrat de compania poloneza Enterprise Investors, detine in prezent 157 de magazine aflate in 88 de localitati din 36 de judete.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content