FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi inaugureaza primul sau magazin din Brad

Profi inaugureaza primul sau magazin din Brad

Profi a deschis joi, 18 septembrie, prima sa unitate comerciala din municipiul Brad, cea de-a 121 localitate in care reteaua este prezenta. Cu aceasta deschidere, Profi a ajuns la 246 de magazine pe care le opereaza.

  Noua unitate Profi se afla pe strada Republicii, numarul 3, Brad, judetul Hunedoara si va functiona in format standard. Magazinul se intinde pe o suprafata totala de 579 de metri patrati si are o sala de vanzari de 370 mp. In ceea ce priveste sortimentatia, magazinul are aproximativ 5.000 de produse.

Cu zece unitati operationale, Hunedoara este unul din cele mai reprezentative judete pe harta Profi. Pe langa nou deschisa unitate din Brad, in acest judet mai existand trei unitati in Deva si cate una in Hunedoara, Orastie, Petrila, Petrosani, Simeria si Vulcan.

Profi, detinut de fondul de investitii Enterprise Investors, este cel de-al doilea lant de magazine in functie de numarul de unitati comerciale din Romania, fiind prezent in 121 de localitati din 40 de judete. Compania are aproximativ 6.000 de angajati care activeaza in cele 246 de magazine Profi si Profi City. In anul financiar 2013, retailul a inrgeistrat o cifra de afaceri de 330 de milioane de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content