FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi a inaugurat doua magazine si o platforma de legume si fructe

Profi a inaugurat doua magazine si o platforma de legume si fructe

Profi a deschis vineri, 26 septembrie, un nou magazin la Constanta, extinzandu-si reteaua la 248 de unitati comerciale. Retailerul a mai inaugurat in cursul saptamanii trecute o unitate comerciala la Oradea, dar si o platforma de legume si fructe la Timisoara.

Magazinul din Constanta functioneaza in format standard si este situat pe bulevardul Timisoara, numarul 318, avand o suprafata de vanzare de 370 mp. Aceasta este a opta unitate comerciala Profi din municipiul Constanta, in judet mai existand o unitatea la Mangalia.

Magazinul Profi din Oradea a fost deschis joi, 25 septembrie, si este al cincilea magazin operat de retailer in Oradea. Unitatea functioneaza in format Profi City si este localizat pe strada Sovata, nr. 50. Suprafata de vanzare a noului magazin este de 265 de mp. In Oradea mai exista trei unitati City si una standard, iar la nivelul judetului Bihor, Profi este prezent cu un total de opt magazine.

Noua platforma inaugurata langa Timisoara, in comuna Ghiroda, pe Calea Aviatorilor nr.4, este cea mai mare dintre platformele de legume-fructe ale Profi, intinzandu-se pe o suprafata totala de 2700 mp si avand si o zona de cross-docking. Celelalte au fost inaugurate la Cluj-Napoca tot in acest an, si la Chiajna, langa Bucuresti, la finalul anului trecut.

Pe langa aceste platforme pentru legume si fructe proaspete, Profi mai detine in prezent doua centre logistice la Cluj-Napoca si la Aricestii Rahtivani, langa Ploiesti, avand in prezent  33.379 mp de spatii logistice.

Profi, detinut de fondul de investitii Enterprise Investors, este cel de-al doilea lant de magazine in functie de numarul de unitati comerciale din Romania, fiind prezent in 121 de localitati din 40 de judete. Compania are aproximativ 6.000 de angajati care activeaza in cele 248 de magazine Profi si Profi City. In anul financiar 2013, retailul a inregistrat o cifra de afaceri de 330 de milioane de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content