FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi ia locul magazinului MiniMax din Urziceni

Profi ia locul magazinului MiniMax din Urziceni

Reteaua Profi anunta inaugurarea celui de al 118-lea magazin al sau, la Urziceni, in judetul Ialomita. Amplasat pe str. Transilvaniei, vis-a-vis de piata centrala a orasului, magazinul s-a deschis in spatiul fostului magazin miniMax din localitate.

Noua unitate are o  suprafata de vanzare de 900 mp, fiind unul dintre cele mai mari magazine din reteaua Profi, si listeaza peste 5.000 de produse.
“Avem planuri de dezvoltare ambitioase, iar semnalele incurajatoare pe care le primim de la clientii de pe tot cuprinsul tarii ne determina sa le continuam intr-un ritm alert,” a declarat Pawel Musial, Directorul General al Profi Rom Food.

In primele trei zile de la inaugurare, magazinul isi intampina clientii cu cateva sute de cadouri constand in produse marca proprie Proxi, oferite celor care viziteaza unitatea la primele ore ale diminetii. Evenimentele de la inaugurare targeteaza si copiii: un clown le va spune acestora povesti si ii va invita sa participe la concursuri de desene cu creta, in timp ce tinerii artisti adusi de Profi la Urziceni ii vor picta pe fata pe clientii noului magazin, la cererea lor.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content