FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi duce conceptul City la Brasov

Profi duce conceptul City la Brasov

Dupa magazine deschise in Cluj-Napoca si Bucuresti, Profi deschide, joi,  prima sa unitate in format City din Brasov. Astfel, reteaua Profi ajunge sa numere 8 magazine in judetul Brasov si 179 in intreaga tara.

Profi City din Brasov este situat pe Calea Bucuresti nr. 90 si ocupa o suprafata totala de 371 mp, avand o sala de vanzari de 230 mp. Numarul total al unitatilor Profi City creste la noua, dintre care sase in municipiul Cluj, doua in capitala si una in Brasov.

Spre deosebire de formatul standard, conceptul City are suprafata mai mica si vinde o sortimentatie relativ mai restransa, mentinand insa aceleasi preturi la fel ca in orice alt magazin Profi.

Cu un total de peste 4500 de angajati, pe langa magazinele in format standard si City, reteaua mai opereaza si formatul Profi Mall. Prin cele 179 de magazine ale sale, aflate in 95 de localitati din 36 de judete, Profi se situeaza pe cea de-a doua pozitie in retailul modern din Romania si are ca obiectiv sa se apropie cat mai mult de cifra de 200 de magazine pana la finalul acestui an.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content