FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi dezminte vanzarea retelei catre Biedronka

Profi dezminte vanzarea retelei catre Biedronka

Profi dezminte informatiile aparute intr-un cotidian central referitoare la discutiile purtate pentru vanzarea lantului de magazine catre retailerul polonez Biedronka. “Inteleg ca vanzarea Profi poate fi o tema interesanta pentru presa, dar va asigur in termenii cei mai categorici ca nu se poarta astfel de discutii nici cu Biedronka si nici cu vreun alt cumparator potential. Acelasi ziar afirma ca in urma cu un an s-au mai purtat astfel de discutii cu aceeasi retea poloneza, dar va spun cat se poate de clar ca nu au avut loc astfel de discutii”, a declarat, intr-un comunicat, directorul general Profi Rom Food, Pawel Musial.

Compania Enterprise Investors, care administreaza mai multe fonduri de investitii detine in proportie de 100% lantul de magazine Profi. “In ce priveste aceasta retea, fondul nu merge pe principiul «cumpara repede, vinde repede». Reteaua va ramane pentru mult timp in portofoliul sau deoarece Enterprise Investors nu doreste sa vanda o afacere care are o crestere rapida si este profitabila. Pana in prezent nu s-au facut niciun fel de pregatiri pentru a vinde compania intr-o perioada de timp previzibila”, se mai arata in comunicatul Profi.
 
In 2013, Profi a inaugurat 65 de magazine, finalizand anul 2014 cu o retea de 207 de unitati comerciale si peste 5.000 de angajati. Planurile pentru acest an vizeaza mentinerea unui ritm de extindere asemanator cu cel din anul trecut.

Retailerul cu profil de discount Biedronka, detinut de grupul portughez Jeronimo Martins, este cel mai mare retailer din Polonia.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content