FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide un magazin in sudul tarii

Profi deschide un magazin in sudul tarii

Profi a deschis, miercuri, primul sau magazin din Rosiori de Vede, aceasta fiind cea de a 90-a localitate din Romania si a doua din judetul Teleorman, dupa Videle, in care retailerul este prezent. Noul magazin este situat pe Str. Rahovei Bl. 101, are o suprafata totala de 660 mp si o sala de vanzari de 403 mp.

Magazinul din Rosiorii de Vede este a 166-a uniate comerciala a retelei din Romania. In conditiile in care, la deschiderea magazinului Profi din Sibiu de la jumatatea lunii mai, reteaua numara tot 166 de magazine rezulta ca retailerul a inchis intre timp unul dintre magazinele sale.
 
“Politica noastra este sa le oferim clientilor produse bune, la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata, care se regasesc in oferte si promotii pentru buzunarul fiecaruia. Rezultatele noastre de pana acum confirma ca aceasta politica face ca magazinele Profi sa fie un vecin apreciat”, a declarat, intr-un comunicat, directorul general Profi Rom Food, Pawel Musial.
 
Primii 300 de clienti care cumpara produse mai mult de 50 de lei primesc plase cu produse Proxi (una dintre marcile proprii Profi) sau cate una din jucariile “Ceata lui Pitigoi”.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content