FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide un magazin in Capitala si inaugureaza prima unitate din Caracal

Profi deschide un magazin in Capitala si inaugureaza prima unitate din Caracal

Profi a deschis miercuri, 30 aprilie, la Bucuresti, prima din cele doua unitati pe care le-a preluat de la Cris-Tim si totodata a inaugurat prima sa unitate din Caracal. Astfel, reteaua Profi ajunge sa numere 219 unitati operationale in intreaga tara.

Magazinul preluat de la Cris-Tim devine cel de al 25-lea Profi din Bucuresti si va functiona in format City. Unitatea comerciala este situata pe Str. Pajura nr.24, sector 1 si are  o suprafata totala de 426 mp si un spatiu de vanzare de 217 mp. Acesta este cel de-al treilea Profi City din capitala, dupa cele din cartierele Rahova si Drumul Taberei, si reprezinta cea de-a 21-a unitate cu acest format din tara.

“Cris-Tim ocupa de multa vreme un loc important in sortimentatia Profi ce cuprinde peste 5000 de produse la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata, iar deschiderea noului magazin Profi intr-un spatiu Cris-Tim reprezinta o amplificare a cooperarii dintre cele doua companii,” a declarat Pawel Musial, director general Profi Rom Food. “Foarte curand, vom inaugura si al doilea magazin Profi preluat de la Cris-Tim, la Mogosoaia.”

Magazinul din Caracal este situat pe Str. Iancu Jianu nr.14, colt cu Str. Mieilor nr.3, se intinde pe o suprafata totala de 450 mp si detine o sala de vanzari de 320 mp. Aceasta este cea de a treia unitate Profi din judetul Olt si va functiona in format standard, la fel ca si cele din Slatina si Corabia.

Profi este una dintre cele mai extinse retele de magazine din Romania, cu unitati amplasate in 112 localitati si are peste 5000 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content