FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide trei magazine in Cisnadie si Pitesti

Profi deschide trei magazine in Cisnadie si Pitesti

Profi a inaugurat joi, 24 iulie, primul sau magazin din Cisnadie si al cincilea magazin din Pitesti, iar maine va deschide tot la Pitesti o noua unitate comerciala. Reteaua detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors a ajuns la 234 de magazine.

 Magazinul din Cisnadie este situat pe strada Stejarului si se intinde pe o suprafata  totala de aproximativ 610 mp, avand o sala de vanzari de  430 mp. Unitatea va functiona in format standard si este cea de-a noua din judetul Sibiu.

Magezinele care vor fi inaugurate la Pitesti vor opera sub brandul Profi City, reteaua de proximitate a retailerului ajungand la 31 de unitati in intreaga tara. Magazinul deschis joi este situat in Piata Razboieni, pe strada Complex Alimentar si are o suprafata de vanzare de 250 mp. Unitatea care va fi inaugurata vineri, 25 iulie, se afla in Complexul Albina de pe strada Paltinului, nr. 8, bl. C15 si are un spatiu destinat vanzarilor de 200 mp.

Profi este unul dintre cei mai expansivi retaileri din Romania in acest moment. Reteaua, detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors, opereaza in prezent 234 de magazine (203 unitati Profi si 31 de magazine Profi City) si are peste 5500 de angajati. In anul financiar 2013 Profi a inregistrat o cifra de afaceri de 330 milioane de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content