FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide primul magazin preluat de la reteaua locala Pita

Profi deschide primul magazin preluat de la reteaua locala Pita

Profi a incheiat luna noiembrie cu patru noi magazine in Ramnicu Sarat, Huedin, Cluj si Botosani, incepand un parteneriat cu operatorul de centrelor comerciale  Wini Imobili si inaugurand primul dintre magazinele Pita achizitionate in acest an. In urma celor patru inaugurari, reteaua creste la 197 de unitati.

Primul din seria magazinelor Pita achizitionate in acest an de PROFI la Botosani, judetul Botosani, a fost deschis saptamana trecuta pe strada Grivitei nr.7. “El se prezinta in format City, cu o suprafata totala de 308 mp si o sala de vanzari de 205 mp.  Magazinul a fost redeschis sub numele de Pita, nume pe care il va pastra pana in momentul cand Profi isi reorganizeaza gama de produse astfel incat sa se plieze cat mai bine pe cererea locala si va gasi furnizorii potriviti pentru acest oras din nordul tarii, cel mai probabil in primul trimestru al anului viitor”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Totodata, magazinul Profi din Ramnicu Sarat, judetul Buzau, a fost deschis saptamana trecuta in format standard, in cadrul centrului comercial Victoria. El are o suprafata totala de 500 mp si o sala de vanzari de 320 mp.

“Acesta este inceputul unei cooperari de durata cu un mare detinator de centre comerciale, avand in vedere ca luam in calcul posibilitatea deschiderii de magazine si in proprietatile Wini Imobili din alte localitati,” a declarat directorul de expansiune al Profi Rom Food, Gaetan Pacton.

Tot saptamana trecuta a mai fost inaugurat un magazin standard Profi la Huedin, judetul Cluj, pe Strada Morii nr.1, cu o suprafata totala de 783 mp si o sala de vanzari de 460 mp. Un nou magazin Profi in format City a fost inaugurat astazi la Cluj, pe  strada Dunarii nr. 22. El are o suprafata totala de 355 mp si o sala de vanzari de 220 mp.

Prin cele 197 de magazine ale sale, aproape 5000 de angajati si o gama de 5500 de produse, 80% dintre cele alimentare fiind de provenienta romaneasca, Profi este a doua retea de retail din tara in functie de numarul de magazine.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content