FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide o reprezentanta in Polonia

Profi deschide o reprezentanta in Polonia

Profi a deschis un birou de reprezentare în Polonia, la Cracovia, pentru a facilita extinderea gamei de produse oferite in cele 113 de magazine operate in Romania si pentru a putea obtine preturi mai bune de achizitie. 

Cunoastem piata FMCG din Polonia si vom coopera cu furnizorii din aceasta tara astfel incat Profi sa poata veni cu o oferta cat mai competitiva, cu produse de calitate la preturi cat mai mici aici, in Romania. Anumite categorii de pe piata FMCG poloneza sunt mai dezvoltate, ceea ce va face ca schimburile sa fie avantajoase pentru ambele tari”, a declarat, intr-un comunicat, Pawel Musial, directorul general al companiei Profi Rom Food.
 
Profi va testa toate categoriile de produse cu potential pentru consumatorii din Romania si care pot conduce la beneficii tangibile pentru companie. Dulciurile, bauturile si snack-urile se vor numara cel mai probabil printre cele mai atractive categorii in momentul de fata.
 
Planurile Profi iau in calcul nu doar importul din Polonia, ci si exportul de produse romanesti catre acea tara. In viitor, compania s-ar putea sa-si extinda piata si catre alte tari din regiunea sau din Europa Occidentala. In ce priveste exporturile, Profi are in vedere uleiul de floarea soarelui, considerabil mai ieftin in Romania decat in Polonia.
 
Compania Profi Rom Food a fost preluata de Enterprise Investors in 2009, cand reteaua avea 67 de magazine. In urmatoarele doua luni, reteaua va ajunge la aproximativ 130 de magazine. Planurile pe termen lung vizeaza o retea de 200 - 300 de magazine.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content