FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide magazine la Targoviste si Floresti

Profi deschide magazine la Targoviste si Floresti

Profi a inaugurat, joi, doua magazine la Targoviste si Floresti, lantul de magazine ajungand ajungand astfel la 242 de unitati comerciale la nivel national

Magazinul deschis in Targoviste este in format City si este situat pe strada Constantin Brancoveanu, Nr. 64. Unitatea are o suprafata toatala de 383 mp din care 210 mp reprezinta suprafata de vanzare. In Targoviste, Profi mai opereaza doua unitati comerciale in format standard. Prin aceasta inaugurare, Profi ajunge sa numere 32 de magazine in format City la nivel national.

Tot joi, a fost inaugurat cel de-al doilea magazin Profi din Floresti, intr-o cladire construita de la zero. Situat pe strada Somesului, magazinul Profi, in format standard, are o suprafata totala de 565 mp si un spatiu de vanzari de 410 mp.

Dupa Bucuresti, unde sunt 26 de magazine Profi, Clujul este judetul cu cele mai multe unitati (24), dintre care 16 sunt in format standard iar celelalte, in format City, ceea ce face ca si din perspective acestui format Clujul sa se prezinte pe pozitia secunda in cadrul retelei.

Cu 242 de magazine prezente in 118 localitati din 40 de judete si peste 5500 de angajati, Profi este cel de-al doilea mare retailer international din Romania in functie de numarul de magazine.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content