FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide magazine la Iasi, Satu Mare si Galati

Profi deschide magazine la Iasi, Satu Mare si Galati

Profi isi continua extindere agresiva, urmand sa deschida saptamana aceasta trei noi magazine la Iasi, Satu Mare si Galati. Cu aceste inaugurari, Profi ajunge la o retea de 132 de unitati comerciale pe piata romaneasca.

“Ne respectam planurile si, deoarece locuitori din intreaga tara apreciaza gama noastra de produse, este foarte posibil sa si depasim numarul de magazine pe care ne-am propus sa le deschidem in acest an. Prin aceste trei inaugurari, cele 132 de magazine ale noastre ajung sa acopere 81 de localitati” a declarat, intr-un comunicat, directorul general al profi Rom Food, Pawel Musial.

La Iasi, Profi va deschide cel de-al doilea magazin, pe bulevardul Dacia 47-49.
Unitatea are o suprafata totala de 552 mp si un spatiu de vanzari de 343 mp La Satu Mare, magazinul cu o suprafata de vanzare de 432mp va fi amplasat in spatele Primariei.
 
Primul magazin Profi din Galativa fi inaugurat duminica, in cadrul Complexului Siret. Locuitorii acelei zone de blocuri vor avea de acum la indemana un magazin alimentar cu o suprafata totala de 700 mp si o sala de vanzari de 336 mp.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content