FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide in locul Cris-Tim la Mogosoaia

Profi deschide in locul Cris-Tim la Mogosoaia

Profi  a deschi, joi, la Mogosoaia cel de-al 220-lea magazin al sau, aceasta fiind cea de-a doua unitate preluata de la compania  Cris-Tim, unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri din Romania.

Astfel, Profi ajunge sa fie prezent in 113 localitati din 40 de judete.  Situat pe Soseaua Bucuresti-Targoviste nr.1A, unitatea comerciala din Mogosoaia, care va functiona in format Profi City, se intinde pe o suprafata totala de 336 mp si are o sala de vanzari de 213 mp.

Profi Mogosoaia este al doilea magazin inchirat de catre retailerul detinut de fondul polonez Enterprise Investors de la Cris-Tim, care ramane in continuare proprietarul celor doua spatii comerciale. 

Cris-Tim, care anuntase in urma  planuri ambitioase de dezvoltare a unei retele de magazine de proximitate, a renuntat la mai multe dintre magazinele sale. In afara celor doua spatii preluate de Profi, Cris-Tim a mai inchis anul acesta doua magazine in Capitala, din Piata Sudului si cartierul Dristor.

Profi este al doilea lant de magazine din retailul alimentar romanesc dupa numarul de unitati comerciale, avand peste 5.000 de angajati si operand cu unitati comerciale in format standard si City.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content