FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide doua magazine in pietele din Bucuresti si Iasi

Profi deschide doua magazine in pietele din Bucuresti si Iasi

Profi va deschide, joi, doua magazine la Bucuresti si la Iasi, ambele unitati comerciale fiind situate in piete agroalimentare, ajungand la 226 unitati in intreaga tara. Inaugurarea magazinului din Bucuresti se va face in cadrul unui eveniment organizat impreuna cu Primaria Sectorului 4 ce marcheaza reamenajarea Pietei Covasna.

Aceasta a 26-a unitate Profi din Capitala se afla situata pe strada Covasna, in complexul Piata Covasna, se intinde pe o suparfata totala de 667 mp, are o sala de vanzari de 435 mp si va functiona in formatul standard.

La Iasi, Profi deschide inca un magazin standard, in Piata Voievozilor, cu o suprafata totala de 449 mp si spatiu de vanzare de 300 mp. Acesta reprezinta cel de-al cincilea Profi din Iasi si cel de-al 7-lea din judet.

“Profi pregateste peste scurt timp o noua premiera pentru retail-ul din Romania si Sud-Estul Europei, dupa ce in luna decembrie a anului trecut a deschis la Bucuresti primul magazin din gheata din lume. Aceasta noua surpriza va fi prezentata in inima Transilvaniei”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Activand in 115 localitati din 40 de judete, cu peste 5.000 de angajati si operand magazine in format standard si City, Profi este unul dintre cei mai dinamici retaileri de pe piata romaneasca. Reteaua Profi este detinuta de un  fond de investitii administrat de compania poloneza Enterprise Investors.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content