FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi deschide doua magazine la Botosani si Giurgiu

Profi deschide doua magazine la Botosani si Giurgiu

Profi deschide vineri, 28 februarie, al cincilea magazin al sau din Botosani, iar sambata, 1 martie, va inaugura un magazin la Giurgiu, reteaua ajungand la  212 unitati in intreaga tara.

Magazinul din Botosani este ultimul redenumit din cele cinci preluate de Profi anul trecut de la reteaua locala de magazine Pita. Unitatea este situata pe strada George Enescu nr 4, bl. T94 si are o suprafata totala de aproximativ 1000 de mp, iar sala de vanzari acopera in medie 700 de mp.

Odata cu deschiderea magazinului din Botosani, Profi incheie procesul de rebranduire al magazinelor Pita. Patru dintre cele cinci unitati functioneaza in format standard, iar al cincilea, situat pe strada Grivita, se prezinta in format City. Redenumirea magazinelor din Botosani va fi marcata printr-o tambola care se va desfasura in perioada 1 martie-13 aprilie. Tombola “Castigi cu Profi” are ca premiu o masina Dacia Logan si pot participa clientii cu varsta peste 18 ani, care fac cumparaturi de minimum 50 de lei la oricare din magazinele Profi din Botosani. Extragerea castigatorului va avea loc pe data de 23 aprilie, cu ocazia Zilelor Orasului Botosani.

Dupa ce acum o saptamana a inaugurat prima sa unitate din localitate, Profi deschide pe 1 martie un nou magazin in Giurgiu. Noua unitate este situata in Piata Comertului nr. 48  si are o suprafata totala de 513 mp.

Profi Rom Food este cel de-al doilea lant de magazine in functie de numarul de unitati comerciale din Romania, fiind prezent in 109 localitati din 39 de judete. Compania  are aproximativ 5.000 de angajati care activeaza in magazinele Profi, Profi City si Profi Mall.

Compania este detinuta, prin intermediul fondului de investitii Polish Enterprise Fund VI, de catre compania poloneza Enterprise Investor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content