FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi ajunge la opt magazine in Sibiu

Profi ajunge la opt magazine in Sibiu

Profi, una dintre cele mai expansive retele de magazine din Romania, a deschisla sfarsitul saptamanii trecute, la Sibiu, al optulea magazin din oras si al 166-lea din tara. Sibiul este al treilea oras din Romania in functie de numarul de magazine Profi, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, cu 25, respectiv 11 unitati Profi si Profi City.

Cele mai multe magazine au fost deschise de Profi anul trecut in Sibiu, odata cu preluarea rebranduirea celor sase magazine Al Comsib.

Noul magazin din Sibiu, situat in cartierul Terezian, pe Str. Lunga nr. 63, a fost inaugurat sub sloganul amical “Vecine Lidl, Bine te-am gasit!”, fiind amplasat peste drum de o unitate a lantului german de magazine de discount. Magazinul are o suprafata de vanzare de aproximativ 400 de metri patrati si o suprafata totala de 785 metri patrati.

Ca aproape toate celelalte magazine din retea, si aceasta noua unitate PROFI ofera internet gratuit tuturor celor care ii calca pragul. Oricine viziteaza un magazin Profi,  gaseste parola care ii permite sa se conecteze gratuit la Internet pe tot parcursul zilei respective, in interiorul si in jurul magazinului.

“Noi credem in concurenta sanatoasa, iar felul in care ne sunt apreciate magazinele din intreaga tara ne-a convins ca sortimentatia si promotiile atractive pe care le oferim permanent sunt pe gustul publicului nostru. Acesta este unul dintre motivele care ne-au determinat sa sporim si mai mult avantajele clientilor nostri: de acum inainte, toti cei care ne viziteaza magazinele, indiferent daca fac sau nu cumparaturi, pot sa se bucure de internet gratuit, prin WiFi”, a declarat Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food.

Profi este una dintre cele mai extinse retele de magazine din Romania, cu unitati amplasate in 89 de localitati din 36 de judete.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content