FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi ajunge la 120 de magazine

Profi ajunge la 120 de magazine

Profi va deschide, la sfarsitul lunii mai, doua noi magazine la Cluj si Timisoara, ajungand la un total de 120 de magazine in Romania. “Ne extindem reteaua in ritm rapid, asa cum ne-am planificat, si cautam cele mai bune locatii pentru a oferi unui numar cat mai mare de cumparatori bunurile si calitatea serviciilor PROFI,” a declarat Directorul General al magazinelor PROFI, Pawel Musial.

Noul magazin din Timisoara, un mini Profi, va fi situat in noul sediu al Profi in care compania se va muta saptamana viitoare. Cu o suprafata totala de 386 m.p. si  un spatiu de vanzare de 182 m.p., magazinul este un proiect experimental unde se va desface intreaga gama de produse proaspete. “Ne va da posibilitatea sa observam cum evolueaza noile produse pe care intentionam sa la introducem in viitor,” a adaugat Pawel Musial.

La randul sau, cu o suprafata totala de 650 m.p. si o sala de vanzari de 375 m.p., magazinul din Cluj se deschide intr-o zona dens populata pe strada Padin la nr. 20, in piata Flora.

Reteaua Profi, detinuta de Enterprise Investors, a redeschis la finele lunii trecute cele sase magazine din Sibiu preluate in luna febrarie de la retailerul Al-Comsib.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content