FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profesionistii din retail si shopper marketing isi dau intalnire la Barcelona

Profesionistii din retail si shopper marketing isi dau intalnire la Barcelona

Intre 20-21 mai 2014 va avea loc la Barcelona, Spania, European Retail & Shopper Strategy Forum organizat de Kantar Retail, una dintre cele mai importante companii de consultanta in retail din lume. Cei care se vor inscrie la eveniment il pot revedea pe senior-analistul Ray Gaul, invitatul special si cel mai apreciat speaker al conferintei Trade Round Table 2013 din Bucuresti, organizata de Progresiv. El va vorbi la European Retail & Shopper Strategy Forum despre lupta pentru cota de piata in marile orase europene.

Pe lista vorbitorilor se regaseste si Bryan Roberts, Director of Retail Insights la Kantar Retail, un alt speaker de top al conferintelor Progresiv, pe care l-ati ascultat la Trade Round Table editia 2011 cu o prezentare pe tema marcilor private.

Regulile jocului din trecut nu mai sunt valabile. Cumparatorii merg la magazine de tip discount pentru cumparaturi de volum, viziteaza hypermarketuri pentru produse de impuls si achizitioneaza produse de baza de la supermarket. In acest noua era a retailului, tehnologiile mobile si diversitatea canalelor remodeleaza dramatic asteptarile si comportamentul de cumparare. Strategiile clasice de dezvoltare nu mai functioneaza, iar dezvoltarea unui plan de atac pentru 2014 – 2015 este o provocare foarte mare. Tocmai de aceea aveti nevoie de tot ajutorul.

Participantii la evenimentul organizat de Kantar Retail vor putea primi raspuns la intrebari precum:

  • Cum va arata care canale, cumparatori si tari vor creste cel mai repede in viitor? Cum poti sa iti pregateste business-ul pentru a monetiza aceste tendinte?
  • Cum trebuie abordat cumparatorul in aceasta noua era?
  • Recomandari concrete pentru planuri strategice comune intre retaileri si producatori, incluzand arii cheie precum pricing, merchandising si marketing.

Publicatia Magazinul Progresiv va avea si ea un delegat la conferinta Kantar Retail din Barcelona. Pentru mai multe detalii, intra pe site-ul Kantar Retail si descarca agenda evenimentului.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content