FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "Produsul Anului 2014" isi premiaza castigatorii in cadrul Galei din 7 mai

"Produsul Anului 2014" isi premiaza castigatorii in cadrul Galei din 7 mai

Competitia “Produsul Anului”, editia 2014, isi desemneaza castigatorii pe 7 mai, in cadrul Galei organizate la J.W.Marriott Bucharest Grand Hotel de catre agentia Media Concept Store.

In editia din acest an a competitiei s-au inscris in total 22 de branduri. Premiile vor fi acordate in urmatoarele categorii : detergent de rufe, bauturi racoritoare pentru copii, iaurt cu cereale, salam si categoria nou intrata in 2014 -  suplimente nutritive, cu sub-categoriile afectiuni articulare si memorie si concentrare.

Titlul “Produsul Anului®”  este oferit brandurilor din FMCG in urma rezultatelor celui mai amplu studiu de consumator realizat la nivel national pe un panel de 4,000 de persoane, care are ca scop identificarea gradului de interes al consumatorilor fata de noile produse. In cadrul studiului au fost masurate atractivitatea, inovatia si satisfactia consumatorilor fata de produsele inscrise in concurs. Studiul a fost efectuat de catre compania Exact Cercetare si Consultanta (membra ESOMAR).
In concurs au putut intra produsele care au realizat o inovatie in design, functionalitate sau ambalaj si care au fost lansate pe piata din Romania in ultimele 18 luni.

Castigatorii titlului “Produsul Anului 2014”, care vor fi anuntati in cadrul Galei din 7 mai, vor primi dreptul de a folosi in toate actiunile lor de promovare si pe ambalajul produsului eticheta rosie cu sigla “Produsul Anului®”, pentru urmatoarele 12 luni.

Media Concept Store este agentia care reprezinta si coordoneaza exlcusiv proiectul in Romania, sub licenta Management Europe Meeting (Franta). “Produsul anului” este un concept international cu  notorietate in 36 de tari si a fost introdus in Franta in urma cu 27 de ani.
Revista Magazinul Progresiv este, si la aceasta editie, partenerul media al competitiei.


Participarea la Gala “Produsul Anului 2014” se face pe baza de invitatie.

Persoana de contact pentru confirmari: georgiana.andrei@mediaconceptstore.ro

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content