FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Probabil cea mai buna vacanta din 2010, prezentata de Carlsberg

Probabil cea mai buna vacanta din 2010, prezentata de Carlsberg

In perioada 15.07.2010 - 15.09.2010, consumatorii Carlsberg au ocazia de a castiga mii de premii si una dintre cele sase excursii in Tenerife. Marii castigatori au sansa de a-si bucura cate doi prieteni, pe care ii pot lua intr-un concediu de neuitat in Tenerife.

Produsele participante in promotia Carlsberg sunt sticlele de 0,5 L si 0,33 L, alaturi de doza de 0,5 L, cu ambalaje si design special create pentru aceasta campanie.

Pe durata promotiei, consumatorii Carlsberg se pot inscrie atat prin SMS la numarul 1755 (numar scurt cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) cat si online, pe www.carlsberg.ro, in baza codurilor alfanumerice inscrise sub capacul/cheita produselor participante la promotie.

Consumatorii Carlsberg prezenti in mediul online pot accesa o serie de aplicatii interactive prin intermediul carora pot castiga premii garantate sau pot pur si simplu sa-si surprinda colegii ramasi in concediu la birou! Special pentru ei au fost create aplicatiile "Cursa cu Skijet" si "Surprinde-ti prietenii", pentru a le facilita accesul in lumea Carlsberg.

Prin inscrierea in promotie, pot fi castigate 6 excursii in Tenerife, premii instant constand in 20.000 de pachete de 6 doze Carlsberg de 500ml si 450 de genti de voiaj, 27 de premii garantate pentru primele 3 scoruri la concursul "Cursa cu skijet" sau 180 de premii prin tragere la sorti la unul din concursurile "Cursa cu skijet" sau "Surprinde-ti prietenii", 9 genti de voiaj prin tragere la sorti saptamanala, in urma participarii la unul din cele doua concursuri speciale. Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 670.000 lei.

Pentru mai multe detalii despre promotie si regulamentul oficial, accesati: www.carlsberg.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content