FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Primul supermarket BILLA din Oltenita isi deschide portile

Primul supermarket BILLA din Oltenita isi deschide portile

Joi, 14 octombrie, BILLA Romania va deschide primul supermarket din orasul Oltenita, judetul Calarasi. Prin acest nou magazin, BILLA ajunge la un numar de 55 de unitati operate in Romania.

Magazinul din Oltenita este situat pe strada Cuza Voda, nr. 131 si are o suprafata de vanzare de 1000 metri patrati. Noul supermarket va pune la dispozitia clientilor sai peste 7500 de articole. Cei care aleg sa cumpere de la BILLA se vor putea bucura de un vast sortiment de legume-fructe si produse de patiserie, precum si de preparate si semipreparate de la vitrina cu servire asistata a raionului Delicatese. In plus, in noul supermarket BILLA din Oltenita clientii vor gasi un sortiment foarte variat de carne proaspata, precum si multe alte produse din necesarul zilnic.

Odata cu deschiderea primului supermagazin BILLA, to?i locuitorii din Oltenita vor face cunostinta cu programul permanent de reduceri De 3X Mai Ieftin, care presupune trei componente importante. Astfel, simbolul Pret Minimal, semnalizeaza la raft articolele sub marca proprie Clever (produse alimentare si de uz casnic) si My (articole cosmetice) si reprezinta cel mai mic pret pentru un anume produs din categoria lui. Articolele semnalizate la raft cu simbolul Billa Plus reprezinta reduceri substantiale pentru achizitionarea unui numar mai mare de produse de acelasi fel, iar Promotie semnalizeaza produsele aflate in oferta, oferte ce sunt diferite in fiecare saptamana. Cum inaugurarea magazinul de la Oltenita are loc in timpul derularii campaniei “De 11 Ani Produse Unu’ si Unu’ la Superpreturi”, toti cei care aleg sa cumpere de la BILLA vor putea profita de ofertele aniversare ale magazinului.

Deschiderea supermarketului BILLA din Oltenita va avea loc la ora 8:00 si va fi sarbatorita cu oferte si promotii speciale. Astfel, primii 500 de clienti care achizitioneaza produse cu o valoare de cel putin 50 lei, vor primi cate un voucher de 10 lei cadou.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content