FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Primul card de credit co-branded dedicat persoanelor juridice

Primul card de credit co-branded dedicat persoanelor juridice

METRO Cash & Carry Romania si UniCredit Tiriac Bank anunta lansarea, la nivel national, a primului card de credit co - branded de pe piata romaneasca, dedicat persoanelor juridice, clienti METRO si UniCredit Tiriac Bank.

Prin intermediul cardului de credit METRO - UniCredit Tiriac Bank emis sub logo VISA, clientii au avantajul de a dispune oricand de fondurile necesare, putand profita de oportunitatile care pot aparea pe neasteptate. In plus, posesorii de card beneficiaza de reduceri in magazinele METRO Cash & Carry Romania si la partenerii UniCredit Tiriac Bank, avand controlul deplin asupra sumelor cheltuite.

Nivelul maxim de creditare este echivalentul in lei al sumei de 35.000 de EUR, dar nu mai mult de 30% din cifra de afaceri medie lunara a companiei, calculata pe baza ultimului bilant pentru un intreg an financiar, se precizeaza intr-un comunicat.

Cardul de credit are o valabilitate de 36 de luni, iar la scadenta se reanalizeaza prelungirea valabilitatii, in functie de indeplinirea conditiilor de eligibilitate anuntate de banca. Suma minima de rambursat este de 10% din suma datorata bancii la sfarsitul fiecarui ciclu de tranzactionare.

Astfel, acestia beneficiaza de un instrument util in derularea afacerii, fie ca este vorba despre comert traditional sau HoReCa, prin alocarea unui plus de capital rulant si accesul la o serie de promotii atat pentru produse METRO, cat pentru produse ale companiilor partenere.
Potrivit Avantajele financiare oferite clientilor METRO Cash & Carry Romania, cu acest nou tip de card sunt:

* perioada de gratie de pana la 50 de zile, in functie de data efectuarii tranzactiei, in care clientul nu plateste dobanda pentru tranzactiile efectuate la comercianti;
* Dobanda cu 3% mai mica decat cea standard pentru tranzactiile efectuate in magazinele METRO;
* Daca, pana la data scadenta, clientul plateste integral suma utilizata, beneficiaza de dobanda zero pentru toate tranzactiile efectuate la comercianti;
* Comision zero pentru platile efectuate la comercianti in Romania;
* Valabilitate nationala si internationala.

Printre facilitatile pe care cardul cobranded le permite, se numara: plata facturilor la ATM-urile UniCredit Tiriac Bank, schimbarea PIN-ului direct la ATM-urile UniCredit Tiriac Bank, verificarea soldului si lista ultimelor 10 tranzactii la ATM-urile UniCredit Tiriac Bank, inrolare gratuita la serviciul 3D Secure, pentru tranzactii sigure pe internet, posibilitatea de a opta pentru emiterea unui numar nelimitat de carduri suplimentare, rambursarea automata a sumei utilizate din linia de credit dintr-un cont curent deschis la UniCredit Tiriac Bank si accesul online la informatiile aferente contului de card prin Online B@nking.

Ca utilizatori ai acestui card, clientii au acces la programe dezvoltate special pentru ei:

Program de reduceri la partenerii METRO Cash & Carry Romania  si UniCredit Tiriac Bank - Platind cu acest card in reteaua partenerilor METRO, clientul beneficiaza de reduceri semnificative la costurile pentru produsele si serviciile oferite de acestia. Lista partenerilor poate fi consultata pe www.programreduceri.ro, in magazinele METRO Cash & Carry Romania si in spatiile partenerilor care intra in acest program.

Program de asigurare gratuita - pentru bunurile achizitionate in reteaua                                 METRO Cash & Carry Romania si platite cu acest card, clientul METRO beneficiaza de asigurare gratuita - pe timpul transportului si doua saptamani dupa achizitie - pentru accidente si furt prin efractie.

Detalii complete despre functionalitatile cardului si partenerii programului sunt disponibile direct la specialistii METRO Cash & Carry Romania sau in sucursalele UniCredit Tiriac Bank.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content