FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Prima platforma FM Logistic din Romania

Prima platforma FM Logistic din Romania

FM Logistic, unul dintre cei mai importanti actori logistici din industria bunurilor de larg consum – produse alimentare si non-alimentare, retail, IT, marfuri de larg consum, inaugureaza prima platforma proprie in Romania, in Dudestii Noi (judetul Timis).

Compania este prezenta de patru ani pe piata din Romania si ofera printre altele servicii de depozitare/manipulare, transport intern, transport international si servicii de co-packing. De la inaugurare si pana in prezent, FM Logistic si-a consolidat cifra de afaceri de la 4,5 milioane de euro cat a inregistrat in 2004 la 18 miloane de euro in prezent.

Axata in principal pe activitati de depozitare si manipulare, acestea au inregistrat peste 55% din profitul obtinut de companie, transportul intern a cumulat 40% iar ponderi mai scazute in totalul cifrei de afaceri au fost detinute de serviciile de co-packing si co-manufacturing.

FM Logistic desfasoara servicii de depozitare pentru Nestle si P&G in Timisoara, Cora, Henkel, L’oreal si Yves Rocher in Bucuresti, serivicii de transport intern pentru DT Logistic, Rompack, SDN Trading, PROFI Rom Foods, BIC, Kraft Foods, SCA Packaging si serivicii de transport international pentru companiile Bricostore, Arctic, Danone, Unilever, Contitech.
FM Logistic a fost infiintata in anul 1976 si initial a oferit doar servicii de transport. Odata cu preluarea intregii logistici a grupului Mars in 1982, compania si-a extins aria activitatilor catre servicii de depozitare, co-packing/co-manufacturing.

La nivelul grupului, principala activitate este depozitarea care reprezenta 57,5% din cifra de afaceri, urmata de transport, 22,6%, co-packing/co-manufacturing 17,7% si activitati specifice/SCM 2%. La nivel international FM Logistic opereaza pe o suprafata totala de depozitare de 1,75 milioane de m2 si ofera o gama variata de servicii precum: optimizarea managementului stocurilor, management in timp real, controlul receptiei, depozitare la fata locului conform standardului Sveso II, planificarea reaprovizionarii, intermedieri, depozitare la temperatura controlata.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content