FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Prima inaugurare Mega Image din 2014 si alte 3 Shop&Go intr-o saptamana

Prima inaugurare Mega Image din 2014 si alte 3 Shop&Go intr-o saptamana

Mega Image a anuntat ca va deschide miercuri, 14 mai, trei magazine Shop&Go. In 2014, retailerul s-a axat exclusiv pe extinderea retelei de magazine de proximitate, fiind inaugurate de la inceputul anului 12 unitati Shop&Go. Retailerul va deschide vineri un nou magazin Mega Image, prima unitate sub brandul Mega Image din acest an.

  •  Shop&Go Zidarului 4 - situat pe str. Zidarului nr. 4, sector 5, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 110 mp.
  • Shop&Go Cernica - situat in comuna Cernica, str. Decebal nr. 172 (Dc1), tarla 10, judetul Ilfov, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 120 mp.
  • Shop&Go Complex Stejarii - situat pe Str. Jandarmeriei nr. 14, sector 1, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 92 mp.
  • Mega Image Basarabia - situat pe Bd. Basarabia nr. 101, sector 2, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 698 mp.

Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 309 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (169), Shop&Go (139), AB COOL FOOD (1). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content