FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Prima galerie comerciala din Drobeta Turnu Severin se deschide!

Prima galerie comerciala din Drobeta Turnu Severin se deschide!

Grupul de firme Belrom va inaugura pe 22 septembrie, ora 10:00, galeria comerciala a Centrului Comercial Severin din Drobeta Turnu -Severin, dupa ce hypermarketul Carrefour s-a deschis  pe 25 august.

Odata cu inaugurarea Galeriei comerciale, severinenii se vor bucura de o diversitate de magazine ce vor oferi atat imbracaminte pentru femei, barbati si copii cat si accesorii, incaltaminte si cosmetice. Printre brandurile de imbracaminte se numara New Yorker, Orsay, House of Art, Takko Fashion, Secuiana si Mondex,  iar Deichmann si Leonardo vor oferi ultimele tendinte in incaltaminte.

De asemenea, in Severin Shopping Center vor exista o farmacie Sensiblu, un casino Prestige, InMedio si Plusoptic. Aici se vor gasi atat cei trei mari provideri de servicii de telecomunicatii: Arsis, Germanos si Orange, cat si cel mai mare retailer de electronice si electrocasnice, Altex.  Nici cei mici nu au fost uitati, pentru ei deschizandu-se Toyplex, magazinul urias pentru pitici.

Severin Shopping Center este primul mare proiect de anvergura care vine sa ofere Severinenilor  o selectie importanta de magazine pe o suprafata inchiriata totala de 6735 mp si primul hypermarket Carrefour, cu cea mai mare diversitate de producatori si cea mai mare varietate de produse la cele mai mici preturi,  pe o suprafata de 9750 mp. Pana la finele lunii decembrie, in zona comerciala va fi inaugurat si primul Bricostore din oras. 

Dezvoltarea Severin Shopping Center  va continua si in 2011 prin prelungirea centrului comercial cu o zona dedicata exclusiv modei si divertismentului.  Faza a doua de dezvoltare va fi finalizata in al 4-lea semestru din 2011 si va acoperi segmente variate de divertisment, printre care: bowling, restaurante, dar si zone dedicate magazinelor de mobila, design interior, magazine tip outlet si cash & carry.

Lansarea Severin Shopping Center, programata pentru luna septembrie este cea de-a 6a deschidere, compania Belrom inaugurand pana in momentul de fata, sub conceptul Promenada Mall, centrele comerciale de la Sibiu, Targu-Mures, Bacau, Focsani si Braila.
Severin Shopping Center se afla pozitionat pe Bd Alunisului  in imediata apropiere a aeroportului.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content